@Bonheiden (BEL)

20-06-2021

 

Stap 1: Registreer uzelf bij Flanders Foal Auction

Klik op deze link om een account aan te maken.

Op deze pagina vult u uw e-mailadres in en een zelf gekozen wachtwoord en vervolgens dient u akkoord te gaan met de veilingvoorwaarden, deze kunt u lezen door op de link te klikken. Hierna klikt u op de button "Registreer". Vervolgens ontvangt u een validatie-email met een link. Klik op deze link om uw e-mailadres te verifiëren en uw profiel compleet te maken. Klik daaropvolgend op de button "Save". 

Stap 2: Wacht tot uw account is geverifieerd door Flanders Foal Auction

Voor het online bieden op de veiling dient uw account goedgekeurd te worden door Flanders Foal Auction. Wij lopen uw account door en nemen eventueel contact met u op. Dit kan tot 2 dagen duren. Wanneer uw account is goedgekeurd ontvangt u hierover een e-mail. Ook kunt u de status van uw goedkeuring zien in de “mijn account”-omgeving. 

Stap 3: Bied online op de veiling

Op veilingdagen kunt u vanaf twee uur voorafgaand aan de veiling inloggen op de biedpagina. Op dat moment ziet u boven in de menubalk ook de knop “Ga naar de live veiling”. Wij adviseren u om ruim op tijd en vóór de start van de veiling in te loggen. 

Voor een optimale ervaring raden wij Google Chrome of Microsoft Edge aan als browser. Deze kunt u via de link gratis downloaden en is beschikbaar op PC, laptop, iPhone/Ipad en Android telefoons. Verder raden we aan om gebruik te maken van een stabiele internetverbinding (WiFi of kabel). Bieders die een waarborgsom gestort hebben kunnen hier de veilingmeester live volgen en meebieden. Er zal per opbod worden geveild.

Voordat u kunt bieden moet u eerst de biedknop activeren. Deze activeert u door onder de biedknop de checkbox aan te vinken. Na het activeren van de biedknop biedt u live mee op de veiling door een enkele klik op de biedknop. Om de snelheid van bieden te garanderen wordt geen bevestiging van uw bod gevraagd. Op de biedknop wordt steeds het laatst gevraagde bod weergegeven. Tijdens de veiling dient u bereikbaar te zijn op het door u opgegeven mobiele telefoonnummer wat u heeft ingevoerd in uw profiel.

Stap 4: U bent de hoogste bieder

Indien u de hoogste bieder bent ontvangt u een email met de bevestiging daarvan. Na afloop van de veiling wordt er contact met u opgenomen. De koopovereenkomst komt pas daadwerkelijk tot stand door gunning van de verkoper. De verkoper heeft het recht zich te beraden om het paard al dan niet te gunnen.  

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Stuurt u dan een e-mail naar info@flandersfoalauction.be. 

Ook kunt u telefonisch contact opnemen met onze Helpdesk  +32 476 25 86 47